Varaždinski kantautor duhovne glazbe Antonio Tkalec objavio ljubavni singl "Vrijeme vučije"

M.N./Varaždinske vijesti | 14.2.2019. u 15:46h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Iako je najpoznatiji kao kantautor, skladatelj, tekstopisac i producent moderne duhovne glazbe, varaždinski samostalni glazbeni umjetnik Antonio Tkalec, otišao je korak dalje u svojoj karijeri i sa vrhunskim Hrvatskim hit makerima snimio je pop-rock singl „Vrijeme vučije“.

Glazbu potpisuje Miro Buljan, producent Tonya Cetinskog i osnivač te direktor glazbene nagrade Cesarica. Tekst je napisao Nenad Ninčević a aranžman potpisuje Ivan Mikulić, producent s kojim Antonio ove godine slavi deset godina vrlo uspješne suradnje koja je na hrvatsku duhovnu glazbenu scenu lansirala čak četiri vrhunska studijska albuma, koji su unatrag deset godina primili gotovo dvadeset glazbenih nagrada i time su ostavili neizbrisiv trag.

Prateće vokale otpjevala je Jadranka Krištof, koja pjeva prateće vokale svim našim najpoznajim estradnjacima, a njezin glas može se čuti u velikom broju TV reklama i sinkroniziranim animiranim filmovima. Na pjesmi su sudjelovali i Antonijevi stalni prateći glazbenici: Nebojša Buhin i Mario Bilić.

- Imam privilegiju i čast biti punopravni član Hrvatskog društva skladatelja gdje se nekoliko puta godišnje susrećem i surađujem sa najpoznatijim Hrvatskim skladateljima. Struka je oduševljena mojim radom u duhovnoj glazbi, pa me već nekoliko godina nagovaraju da snimim jednu ovakvu „svjetovnu“ pjesmu. Dugo sam oklijevao, ali mislim da je sad pravo vrijeme da to učinim. Moj život je duhovna glazba i tako će i ostati, a pjesmu „Vrijeme vučije“ snimio sam kao posvetu svima koji iskreno vole i koji su zaljubljeni - rekao je Tkalec.

Pjesma je objavljena danas, 14.veljače, na Valentinovo, a snimljen je i video spot, koji izlazi krajem ovog tjedna a dostupan je na You Tube kanalu Antonio Tkalec – official.

Antonio_5.jpg

Antonio_4.jpg

Antonio_2.jpg

Antonio_1.jpg