Varaždinske mažoretkinje zabavile građane Zagreba "pod vurom" na Trgu bana Jelačića

J.Š./Varaždinske vijesti | 18.12.2018. u 14:07h | Objavljeno u Društvo

Nakon što su prošle subote u varaždinskom Graberju natjecateljima i gostima Turnira u karateu nastupom u uniformama grada Varaždina predstavile domaćina, a potom na Korzu nastupile na varaždinskom Adventu, polusatnim božićnim plesno-zabavnim programom su uljepšale Advent u Zagrebu.

Varaždinske su mažoretkinje u subotu 15. prosinca nastupile na Trgu bana Jelačića "pod vurom" kao gošće Udruženja obrtnika grada Zagreba te su brojnim Zagrepčanima i njihovim gostima pružile nezaboravni scensko-glazbeni predblagdanski ugođaj.

- Za ovu smo priliku dali izraditi nove božićne odore koje su nastale u krojačkoj radnji naše šnajderice Nevenke Fišer, a sastoje se od crvenih prsluk-haljina, božićnih kapa i kombinacije bijelih dolčevita i tajica te adekvatne obuće, tako da vjerujem da smo našim glazbenim i plesnim nastupom Zagrebu na najljepši mogući način zaželjele Feliz Navidad – ističe predvodnica Varaždinki Ivana Cmrečki.

- Adventsko je vrijeme posebno čarobno razdoblje godine koje najradije provodimo s našim najmilijima sli i na mnogim nastupima kojih je, ipak se čini, najviše baš u prosincu, tako da smo sretne što smo kao gošće zagrebačkih obrtnika dio našega programa i rada predstavile hrvatskoj metropoli – istaknula je voditeljica i trenerica Varaždinskih mažoretkinja Anita Mikac Grabarić, te uputila zahvalu domaćinu potpredsjedniku Udruženja obrtnika grada Zagreba Josipu Tržecu.

Varaždinske su mažoretkinje u ponedjeljak 17. prosinca uljepšale blagdane bolesnim mališanima Odjela pedijatrije varaždinske Opće bolnice u sklopu humanitarne akcije Dalmalino pomaže djeci, čije su tradicionalne gošće. U nedjelju 23. prosinca očekuje ih nastup u varaždinskom Graberju na manifestaciji Božićna čarolija.

novo.jpg

 

Označeno u