Udruga D.I.A.: Radove s terapijskih radionica prodaju na varaždinskom placu Foto: Udruga D.I.A.

Udruga D.I.A.: Radove s terapijskih radionica prodaju na varaždinskom placu

I.D./Varaždinske vijesti | 20.7.2017. u 18:20h | Objavljeno u Društvo

Udruga za potporu, pomoć i ozdravljenje oboljelih od depresije i anksioznosti Varaždinske županije (D.I.A.) prošle je subote, 15. srpnja, organizirala još jednu prodaju ručnih radova na štandu na varaždinskoj Gradskoj tržnici.

Članovi udruge okupljaju se, naime, na kreativnim radionicama na kojima uz razgovor izmjenjuju iskustva i pomažu jedni drugima savjetima kako bi lakše prebrodili svoje probleme, a povremeno se s njima sastaju i liječnici s Psihijatrije varaždinske Opće bolnice te socijalna radnica.

- Radionice održavamo dva puta tjedno u prostorima varaždinskog 7. mjesnog odbora u Ulici Mirka Kolarića, a varaždinska tržnica nam je već nekoliko puta donirala štand na kojem smo imali donacijsku prodaju. Svaka donacija nam dobro dođe, jer se financiramo članarinama i donacijama. Potrebni su nam materijali kako bi naši članovi mogli imati svoje radionice koje su im terapija. Stoga zahvaljujemo na donacijama tvrtki Helcom trade, trgovini Gros na Malom placu, općinama Gornji Kneginec i Sračinec, Gradskoj tržnici Vsraždin, Lumini centru te 7. mjesnom odboru i predsjedniku Vijeća MO Juraju Rožiću što su nam dopustili da u njihovim prostorijama imamo radionice te da sjedište udruge upišemo na njihovu adresu. Zahvaljujemo i svima ostalima na donacijama, kao i građanima koji su kupili naše radove na donacijskim prodajama na tržnici - istaknula je Andreja Dvorščak iz udruge D.I.A.

Svaka pomoć, ističu iz udruge, je dobrodošla te se svi koji im žele pomoći mogu javiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., broj mobitela 095 71 95 994 ili na adresi Ulica Mirka Kolarića 23, Varaždin.