U Varaždinu The Garden Festival: na velika vrata vraćaju se partiji na dravsku špicu!

VV | 27.2.2019. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Ovog ljeta Dravska špica ponovno će odzvanjati u zvucima elektronske glazbe. Varaždinu se smiješi The Garden Festival koji bi se u lipnju trebao održati na bazenima na Dravi.

- Htio bih da festival upriličimo 22. lipnja, uz početak ljeta, no još ćemo vidjeti oko termina. Na partyju radnog naziva „Špica 24“ mogu se očekivati vrhunska glazbena imena – najavio je Robert Magić iz tvrtke Show Concept.

Potvrdio je kako su se susreli s predstavnicima Grada Varaždina, a s lokacijom je zadovoljan vlasnik brenda Garden Nicka Colagena.

- Želim naglasiti da Grad Varaždin nema nikakvih obaveza, ni bilo kakvih financijskih izdataka. To je privatni projekt u kojem nam treba dozvola da spomenuti prostor možemo koristiti dva dana. Ne tražimo nikakve benificije od Grada – najavljuje Magić.

Stari partijaneri još se s nostalgijom nekadašnjih partija na dravskoj špici, a The Garden Festival ta će sjećanja oživjeti.

- Izrađen je prijedlog za dvije pozornice, jednu dnevnu i jednu noćnu, odnosno manju i veću. Na manjoj bi bili DJ-i, a na većoj i DJ-i i svirka. Tako Garden i funkcionira – najavio je.