U Varaždin ponovno stiže poznati Europski ufolog Goran Ergović

V.V. | 18.9.2016. u 16:19h | Objavljeno u Društvo

Energetska Izgradnja Aure (EIA) sustav je samoizgradnje osobnog energetskog senzibiliteta, a nastao je kao rezultat 30-godišnjeg iskustva i praktičnog rada autora Gorana Ergovića u radu na izgradnji i stabilizaciji energetskog polja čovjeka (aura).

Seminari / radionice koje se održavaju od 1994. godine aktivirali su nekoliko stotina polaznika u smjeru sustavne relaksacije fizičkog tijela, relaksacije psihe kroz vježbe antistres programa, meditativne vježbe, vježbe vizualizacije boja i oblika, održavanja mentalne i energetske higijene i vježbe prepoznavanja i osjećanja ljudske Aure (bioenergo-dijagnostika). Čitav sustav ovog praktičnog razvoja predstavlja novi pravac SPIRITUALNE REFORMACIJE vašeg bića u svim njegovim dimenzijama aktiviteta.

Nakon dva gostovanja ovog proljeća u Varaždinu i ovog vikenda Goran Ergović organizira radne seminare u subotu 24. rujna i nedjelju 25. rujna. Kao uvod održat će informativno predavanje o bioenergetskom utjecaju na održavanje ljudskog zdravlja u subotu u 10 sati, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane. Predavanje će se održati u prostorijama 5. mjesnog odbora (Antuna Štera 24) u Varaždinu od 10 do 11 sati, a radionice počinju neposredno nakon toga u 12 sati i traju do 20 sati.

POSEBAN DIO PROGRAMA: U subotu poslijepodne od 20:30 do 22 sata održat će se predavanje na temu “ENERGIJA UNIVERZUMA” koje pojašnjava mehanizme i principe djelovanja Zakona Privlačenja, materijalizacije ideja, izgradnje psihičkih matrica i analiziranje niza propusta koji utječu na realizaciju afirmacija. Predavanje će biti održano na istom mjestu održavanja EIA-1 seminara (5. mjesni odbor).

Više informacija na kontakt tel. 095-804-8883 ili na stranici www.aura.com.hr