U tijeku prijave za 39. Novogodišnju utrku

vv | 20.12.2016. u 21:04h | Objavljeno u Društvo

Iz Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina pozivaju trkačice i trkače na prijavu za 39. Novogodišnju utrku.

- Varaždinke i Varaždinci, trkačice i trkači, želite li utrčati u Novu 2017. godinu, a još se niste prijavili za nastup na 39. Novogodišnjoj utrci, molimo Vas da to učinite što prije kako se ne bi stvarale gužve uoči starta u ponoć sa Stare na Novu godinu na Kapucinskom trgu u Varaždinu - pozivaju iz zajednice.

Jedinstvena utrka, prvi svjetski sportski događaj u godini, veličanstvena atmosfera utrčavanja u Novu godinu, jedna od rijetkih utrka bez startnine, spomen medalja i majica za uspješne trkačice i trkače, vrlo vrijedne nagrade najboljima, samo su dio poziva trkačicama i trkačima koji svojim nastupom 39. Novogodišnju utrku mogu učiniti najboljim sportskim događajem.

- Prijavite se unaprijed i olakšajte vrijednim organizatorima da uspješno završe posao - poručuju organizatori.

Trkačice (juniorke, seniorke i veteranke) i juniori prijavljuju se na 3200 metara (jedan krug), a seniori i veterani na 6400 metara (dva kruga). Trkačice i juniori mogu se prijaviti i na 6400 metara, ali tada nastupaju izvan konkurencije.

Sve ostale informacije i mogućnost prijave možete pronaći na poveznici: http://varazdin-sport.hr/utrcite-2017-godinu/ ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Također se pozivaju svi oni koje neće trčati, Varaždinke i Varaždinci te gošće i gosti, koji će Novu godinu dočekati u Varaždinu, da daju podršku sudionicima na Kapucinskom trgu i ulicama kojima prolazi staza 39. Novogodišnje utrke.

Označeno u