U subotu u Hotelu Orion posljednji turnir županijske Masters serije

J.Š./Varaždinske vijesti | 8.2.2019. u 10:11h | Objavljeno u Društvo

Nakon tri uspješna turnira ove sezone, u subotu 9.veljače u organizaciji Ivanečkog pikado kluba na rasporedu je 4. Masters Varaždinske regije u elektroničkom pikadu. Turnir započinje u 16 sati, a po završetku službene pojedinačne discipline odigrat će se i neslužbeni turnir slučajnih parova.

Organizacijska palice posljednjeg masters turnira ovog je puta pripala ekipi iz Ivanca. Kako bi uvjeti turnira bili na visokoj razini, Ivanečki pikado klub svoj će masters održati u prostorijama Hotela Orion u Horvatskome (Horvatsko 28).

Osim novčanih nagrada i odličja, organizatori su za najbolje plasirane igrače pripremili i bogati sponzorski nagradni fond, a "utješne" nagrade protežu se čak do 16. mjesta. Nakon što se odigra posljednji turnir, formirat će se lista 16 najboljih igrača koji će sudjelovati na velikoj Završnici TOP 16 te se boriti za titulu prvaka županije u pojedinačnoj konkurenciji. Posljednji će turnir biti itekako zanimljiv, jer je "u igri" za završnicu čak 30 igrača.

Ivanečki pikado klub poziva sve igrače, ali i prijatelje kluba da im se u subotu pridruže "na crti" te uživaju u dobroj igri i još boljem druženju.

Označeno u