U nedjelju 3. planinarski pohod u spomen poginulih branitelja

VV | 27.5.2017. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec organiziraju „3. memorijalni planinarski pohod ‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca“ u nedjelju 28. svibnja.

Okupljanje sudionika pohoda je na raskršću u Prigorcu u 9:30 sati, a u 9:45 sati uslijedit će kratko pozdravno obraćanje organizatora. Pohod započinje u 10 sati, a pješači se rutom Prigorec – Ivanečka Željeznica – Izvor Šumi – Izletište Jarki, na kojoj se nalaze tri kontrolne točke „Ivanečke planinarske obilaznice“.

U 10:45 sati planiran je kratki odmor u Ivanečkoj Željeznici, zatim nastavak pohoda sa završetkom u Izletištu Jarki, gdje će biti održan edukativni sat o ulozi hrvatskih branitelja s područja bivše Općine Ivanec u Domovinskom ratu.

Memorijalni pohod bit će okončan druženjem planinara, branitelja i svih zainteresiranih građana uz sportsko-rekreativne susrete. Pohodu se mogu priključiti svi zainteresirani građani, planinari, rekreativci i ostali.

Pokrovitelj pohoda je Grad Ivanec.