U Medinoj škrinji 10. veljače humanitarni maskenbal za pomoć Anji Maltarski

V.V. | 4.2.2018. u 13:50h | Objavljeno u Društvo

Članovi New Century Lions Cluba „Varaždin Millennium" svoj tradicionalni , 11. po redu humanitarni maskenbal , i ove godine organiziraju za potrebe prikupljanja financijskih sredstava za stipendiranje slijepih osoba s područja Varaždinske županije.

Svrha akcije je daljnja potpora Anji Maltarski, studentici prve godine diplomskog studija sociologije i pedagogije.

Humanitarni maskenbalodržat će se u subotu 10. veljače u pubu Medina škrinja u Varaždinu s početkom u 20 sati.

Ovogodišnja tema maskenbala je "Manje je više", a cjelokupni program vodit će Ivica Gašparac-Gašo. Prisutne će zabavljati i DJ Mario Kovač, nadaren umjetnik koji svesrdno pomaže slijepe i slabovidne osobe.

Posjetitelje očekuje tombola, pića po promotivnim cijenama, a za najbolje maske predviđene su nagrade.

Suorganizator humanitarne akcije je HDS ZAMP, koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela, koja će ići za stipendiranje Anje Maltarski.

Pomoći možete i vi to kupnjom ulaznice za maskenbal po cijeni od 70 kuna ili uplatom novčanog iznosa na račun NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ ) IBAN : HR4323400091510908994 s naznakom ,,za Humanitarni maskenbal 2018".

Humanitarnu akciju možete podržat i i izdavanj m poklon-bona koji će se iskoristiti kao nagrada za jednu od najboljih maski i/ili nekim drugim poklonom koji će se iskoristiti za tombolu.

- Članovi NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM ovim pute m pozivaju sve Ijude dobre volje da dođu, dob o s e zabave , a najbolje  d svega , pruže pomoć Anji. Kontakt osoba kluba je Janja Lončar Pucek na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pa ako imate pitanje možete nas kontaktirati - poručuju.