Trebate prijevoz za Zagreb? Bivši gradonačelnik Goran Habuš vozi za 25 kuna

D.P. | 23.1.2018. u 14:20h | Objavljeno u Društvo

Sudeći prema komentarima putnika na aplikaciji Bla Bla Car izgleda kako je Goran Habuš mnogo bolji vozač, nego što je bio gradonačelnik.

Naime, putnici koje Habuš svaki dan vozi u Zagreb za bivšeg dužnosnika imaju samo riječi hvale, a dali su mu gotovo maksimalnu ocjenu 4,7.

"Odličan i siguran vozač, zanimljiv suputnik, preporučam svima","Ugodna vožnja i zanimljivo društvo, preporučam", "Apsolutna pohvala, na vrijeme, zabavno i sigurno. Preporuka svima", samo su neki od komentara putnika o Habuševoj vožnji i karakteru.

Podsjetimo, Habuš je odnedavno zaposlen u u Hrvatskim šumama na mjestu višeg stručnog suradnika za lovstvo zbog čega svakodnevno mora putovati u Zagreb.

To mu je izgleda velik trošak pa se bivši čelni čovjek grada dosjetio kako može smanjiti troškove te je napravio profil na Bla Bla Car aplikaciji putem koje pronalazi zadovoljne putnike.

Habuš dodatno štedi i na cestarini, jer u Zagreb ide isključivo starom cestom do Svete Helene.

Polazak je svaki dan u 5 i 30 s Autobusnog kolodvora, a iskrcaj je na parkiralištu Paromlin u Zagrebu. Kako stoji na profilu, u automobilu nudi tri mjesta za 25 kuna po osobi, a pušenje je zabranjeno.

Sve u svemu, izgleda da bi Habuš mogao biti idelan izbor za prijevoz do Zagreba. Ili možda bolje reći gotovo idealan, uzme li se u obzir kako je 2011. godine pod utjecajem 1,58 promila alkohola sudjelovao u lakšoj prometnoj nesreći koju je skrivio vraćajući se s Martinja.

 

Označeno u