Toplički učenici na Županijskoj smotri predstavili sirup od maslačka i borovih iglica

J.Š./Varaždinske vijesti | 25.10.2018. u 18:21h | Objavljeno u Društvo

I ove se godine toplička OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića predstavila na Županijskoj smotri povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. U subotu, 20. listopada škola se pridružila mnogobrojnim školama Varaždinske županije u Varaždinu gdje je smotra održana, a domaćin ovogodišnje smotre bila je SŠ "Arboretum Opeka" iz Marčana.

Naime, toplički su se učenici predstavili štandom pod nazivom " Naših ruku djelo", a izložili su kolače koje su učenici u sklopu izvannastavne aktivnosti "Domaćinstvo" ispekli sa svojim majkama na radionici u školi te ostalim krušnim proizvodima koje su učenici pripremali sa svojim obiteljima kod kuće. Radionicu je organizirala i vodila vjeroučiteljica Ivančica Svetec.

Topličku su školu u Varaždinu predstavljali učenici Leon Varadin (7.a) i Jana Kanešić (5.b) uz vjeroučiteljicu Ivančicu Svetec i defektologinju Bojanu Polansky. Županijsko povjerenstvo pohvalilo je rad i trud naših učenika, posebice sirup od maslačka i borovih iglica, a svi proizvodi sa štanda podijeljeni su sudionicima, posjetiteljima i potrebitima u gradu.

IMG_0942.JPG

IMG_0968.JPG

IMG_0970.JPG