Svjetski gigant Samsung inspiraciju za novi spot pronašao u Trakošćanu

Varaždinske vijesti | 2.8.2017. u 20:28h | Objavljeno u Društvo

U posljednjih nekoliko godina svjetska filmska industrija "otkrila" je Hrvatsku pa se snimanje brojnih hitova odvijalo upravio na našim prostorima. Recimo u Dubrovniku su snimane Igre prijestolja, Robin Hood, a najavljen je i novi James Bond. Svoj udio u tom trendu pronašla je i kontinentalna Hrvatska, konkretno – Trakošćan, piše Zagorje international.hr

Doduše, ne tako glamurozno, čak i malo nepoznato široj javnosti, ali motive za svoj novi reklamni spot svjetski gigant u proizvodnji elektroničkih uređaja, korejski Samsung, našao je baš u tom ”biseru Hrvatskog zagorja”.

Ekipa od stotinjak ljudi, i naših i Koreanaca, od ranojutarnjih do kasnovečernjih sati ”okupirala” je Trakošćan i snimala scene za spot koji će se emitirati kao najavna špica na najnovijoj generaciji Samsung televizora.

Boje samog okoliša dvorca, odnosno šume i jezera, u kombinaciji s motivima koji su snimani u unutrašnjosti, po odabiru Koreanaca predstavljaju idealan izbor koji će, kroz spomenuti reklamni spot, najbolje prezentirati kvalitetu slike na novoj generaciji Samsungovih televizora.

Označeno u