Sin Ratka Mačeka, Varaždinac Dino Maček, izradio Todoriću internetsku stranicu o Agrokoru Foto: Ilustracija

Sin Ratka Mačeka, Varaždinac Dino Maček, izradio Todoriću internetsku stranicu o Agrokoru

Tportal/Varaždinske vijesti | 25.9.2017. u 09:57h | Objavljeno u Društvo

Situacija u Agrokoru već mjesecima je jedna od glavnih tema u Hrvatskoj, no Ivica Todorić nije do sada davao nikakve izjave za javnost.

Sada je pak, svoju stranu priče odlučio ispričati javnosti preko osobne internetske stranice, a koju mu je izradila zagrebačka tvrtka Equuleus u vlasništvu Varaždinca Dine Mačeka.

Dino Maček je sin Ratka Mačeka, bivšeg dugogodišnjeg glasnogovornika HDZ-a u vrijeme dok je stranku vodio Ivo Sanader, a za tportal.hr istaknuo je da ne poznaje osobno Todorića te da su dobili posao preko jedne agencije iz Splita dok njegov otac Ratko nema ništa s time.

Tvrtku Equuleus Dino Maček je osnovao prije četiri godine te je do sada jedinu zaradu, od 8.700 kuna, imao 2014. godine dok je preostalih godina poslovao s gubitkom, piše tportal.hr.

Njegov otac, Ratko Maček, bio je glasnogovornik HDZ-a od 2002. do 2007. godine. Nakon pobjede HDZ-ovaca na parlamentarnim izborima 2003. Sanader ga je imenovao glasnogovornikom Vlade dok je u aferi Fimi media zbog izvlačenja novca iz državnih tvrtki označen kao jedan od ključnih aktera.