Rotary Club Varaždin: 12. godišnja dodjela nagrade za izvrsnost u varaždinskom HNK

Varaždinske vijesti | 14.5.2017. u 09:53h | Objavljeno u Društvo

Rotary Club Varaždin poziva na svečanu dodjelu nagrade za izvrstnost, a svečanost će se održati, sutra 15. svibnja, u varaždinskom Hrvatskom Narodnom Kazalištu, u koncertnoj dvorani u 19 sati.

U sklopu dodjele nagrade za izvrsnost održat će se i panel rasprava u 20 sati u kojoj će se raspravljati o problematici prepoznvanja izvsrnosti i njezinoj ulozi u društvu. Sudjelovat će mentori, učenici, znanstvenici i drugi. Komunikacija s panelistima bit će otvorena za sve uzvanike.

Rotary Club Varaždin već dvanaestu godinu za redom provodi jedinstvenu akciju “Godišnja nagrada za izvrsnost”. Cilj pokretanja ove akcije jest prepoznavanje i poticanje izvrsnosti.

-Dobro usmjerena izvrsnost može pokrenuti mnogobrojne pozitivne procese u društvu. Smatramo kako je baš danas ona iznimno potrebna - ističu iz Rotary Cluba Varaždin.

 Za sve dodatne informacije možete se javiti Andriji Petroviću na broj: 098 41 41 81 ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Označeno u