Povodom Međunarodnog dana joge sutra kod Staroga grada organizira se zajednički trening joge

MGA/VV | 17.6.2020. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Varaždin se i ove godine uključuje u obilježavanje Međunarodnog dana joge zajedničkim treningom na javnoj površini. Kao i prošle godine, zajednički trening bit će organiziran kod Staroga grada, i to u četvrtak, 18. lipnja od 18 do 19.30 sati.

Tradicionalni „Međunarodni dan joge“ (International Day of Yoga) obilježava se diljem svijeta 21. lipnja 2020. U sklopu navedene proslave Veleposlanstvo Indije u RH želi pozvati sve zainteresirane građane da se priključe zajedničkom vježbanju joge u dvadesetak gradova diljem Hrvatske.

U programu mogu besplatno sudjelovati sve dobne kategorije, od najmanjih do seniora. S obzirom na trenutačnu situaciju prouzrokovanu COVID-19 svi vježbači su zamoljeni da ponesu vlastitu prostirku te udobnu odjeću.

U sklopu proslave 6. Međunarodnog dana joge, Veleposlanstvo Indije, Zagreb i Ministarstvo AYUSH-a, Indija objavili su video blog natjecanje pod nazivom „My Life My Yoga“ (Moj suživot s jogom). Od 6 različitih kategorija veleposlanstvo poklanja jednu nagradu u iznosu od 500 kuna za najbolji video uradak. Više detalja može se naći na internetskoj stranici indijskog veleposlanstva u RH: http://www.indianembassyzagreb.gov.in/news_detail/?newsid=132

Više o Međunarodnom danu joge možete pronaći ovdje: https://bit.ly/3cPYrhm