Postanite podupiratelj Zaklade Grada Ivanca i pomognite u liječenju djece i odraslih!

Varaždinske vijesti | 6.4.2021. u 14:00h | Objavljeno u Društvo

Zaklada Grada Ivanca poziva sve građane dobra srca, ali i poduzeća, obrtnike, ustanove i organizacije da postanu njeni članovi-podupiratelji. Zadaća ove organizacije (slijednica je nekadašnje Fundacije Pro vitae koja se morala ugasiti po sili zakona) jest pomoć djeci i odraslima koji su oboljeli od malignih i drugih teških bolesti, a nemaju dovoljno sredstava za nabavu lijekova, pokrivanje troškova operacija, rehabilitacija i putovanja i sl.

Zaklada pomaže i u nabavci pomagala za invalidne osobe, obiteljima, starijima i nemoćnima u teškim materijalnim prilikama, roditeljima s više djece, oboljelima slabijeg imovnog stanja, ukratko svima onima koji su zbog narušena zdravlja ili zbog više sile dospjeli u situaciju da im je neophodna pomoć zajednice.

Također, Zaklada će u pojedinim slučajevima poduprijeti i izvrsnost u obrazovanju i sportu djece i mladih s područja grada Ivanca.

Svi građani mogu pomoći uplatom novčanog priloga na žiroračun zaklade, u visini koji mogu izdvojiti u svom kućnom budžetu. I svi koji organiziraju manifestacije u sklopu kojih prikupljaju sredstva za humanitarne svrhe, također ih mogu uplatiti u korist Zaklade.

Za dobivanje statusa službenog člana-podupiratelja pravne osobe godišnje trebaju uplatiti Zakladi najmanje 1.000 kuna, a fizičke osobe najmanje 500 kuna.

Zaklada Grada Ivanca moli sve koji mogu da podupru njen rad i da sami postanu ambasadori humanosti. Ponekad je teško i opisati kakve teške slučajeve rješava Zaklada i koliko u takvim situacijama ljudima u nevolji znači pružena pomoć.

Podaci za uplatu novčane donacije

Zaklada Grada Ivanca, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Ivanec
IBAN: HR HR2723600001102905307, OIB: 76214296000

Kako postati član podupiratelj?

Svi koji žele postati članovi-podupiratelji trebaju ispuniti obrazac pristupnice koji je dostupan na www.ivanec.hr te ga ispunjenog poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.