Po svoju dozu adrenalina u "tvornicu dobrih emocija" u Zasadbreg u Međimursku županiju! Foto: Ilustracija Accredo centar

Po svoju dozu adrenalina u "tvornicu dobrih emocija" u Zasadbreg u Međimursku županiju!

VV | 20.7.2020. u 15:03h | Objavljeno u Društvo

Accredo Centar je jedinstvena turistička destinacija u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ujedno sjedište tvrtke Accredo d.o.o. i Accredo Paintball Shopa. Nalazi se u selu Zasadbreg koji je udaljen 10 minuta od Čakovca, te pola sata od Varaždina. Djeca, obitelji, prijatelji ili poslovni kolege koji vole adrenalin ili su jednostavno ljubitelji dobre zabave i druženja u prirodi već deset godina imaju priliku na jednom mjestu upoznati pravi smisao riječi avantura, uživati u ugodnom ambijentu te se uvjeriti zašto se još naziva “tvornicom dobrih emocija”’.

Opuštanje u okruženju punom zelenila

Ako još niste bili u Accredo Centru, krajnje je vrijeme da to promijenite! Accredo Centar je mjesto za svakog te nudi nezaboravno druženje na otvorenom i u zatvorenom uz moguću organizaciju različitih evenata, od teambuildinga, školskih izleta do rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, godišnjica, završnica, domjenaka, promocija, poslovnih druženja... Ono što je drugačije u poslovanju Accredo Centra je potreba za prethodnom rezervacijom termina uz odabir nekog programa iz njihove ponude.

Na samim eventima gosti raspoređeni u timove, natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje i zbog toga vam nikad neće ostaviti prostor za dosađivanje već će posjetitelji doživjeti jedinstveno iskustvo, proširiti svoje vidike, naučiti nove sportske vještine, opusti se i relaksirati kroz cjelodnevno druženje na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila.

Iz široke ponude sportsko-adrenalinskih sadržaja koji služe za druženje i opuštanje, ali i natjecanje su penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, snajper, pistol duel (gađanje padajućih meta airsoft pištoljima), airsoft duel, bacanje sjekira te kolektivni sportovi poput paintballa, Splatmastera (paintball za djecu), battle archery-a, tuba, bubble footballa, ljudskog stolnog nogometa, odbojke s ručnicima, križić kružića i F1, bigfoot football, tube…

Više pročitajte u novom broju Varaždinca...