Po inspiraciju za uređenje doma u probnu kuću IKEA

vv | 25.10.2016. u 14:31h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U Ilici 42, nedaleko od središnjeg zagrebačkog trga, otvorena je privremena probna kuća IKEA u kojoj će do kraja prosinca biti izložen dio ponude ove švedske marke, a posjetitelji će moći dobiti i savjete stručnjaka  u vezi uređenja doma, ali i drugog, dok je poseban program posvećen djeci.

Uređenje doma nije jednostavna stvar. Potrebno je određeno vrijeme i angažman. Stoga želimo da posjetitelji ovdje dobe inspiraciju,  isprobaju rješenja koja nudimo i pronađu najbolji način kako ih implementirati u svoj dom - rekao je uoči Igor Štefanac, otvaranja PR-menadžer IKEA Zagreb dok je voditeljica Darija Kuljić predstavila tim koji je radio na ovom projektu.

Probna kuća IKEA prostire se na oko petsto kvadrata, i to na dvije etaže. Tu se mogu razgledati rješenja za dnevni boravak, kuhinje i ostalog prostora, i to ne samo neposredno, već i uz pomoć tehnologije virtualne stvarnosti.

Uz to, Ilica 42 bit će i mjesto zanimljivih događanja čiji se detaljan pregled nalazi na web stranici vizijadoma.hr na kojoj se zainteresirani, članovi IKEA Family programa, trebaju prijaviti  zbog ograničenog broja mjesta na radionicama i predstavama.

Probna kuća IKEA bit će, uz ostalo, domaćin projekcija švedskih filmova, kazališnih predstava, obiteljskih turnira „Čovječe, probaj se ne naljutiti“ i drugog.  Tako će u subotu, 29. listopada, probna kuća biti poprište događanja Probaj jesti Frühstück u krevetu koje će imati i zvučnu kulisu DJ trojca Frühstück, dok će  se za ostalo pobrinuti tim IKEA Fooda.

U posebno opremljenom dječjem kutku u ponedjeljak će biti program Probaj biti zombi DJ sa šminkanjem u zombije i učenjem miksanja glazbe. U suradnji s Udrugom Kamensko, djeca će u studenom moći učiti kako se mogu izraditi čizmice za poklone, dok će odrasli moći dobiti besplatni tečaj osnova šivanja i krojenja, kao i  besplatni tečaj osnova švedskog jezika te radionicu umjetničkog fotografiranja hrane i radionicu o uzgoju biljaka kod kuće.

Uz sve to, IKEA fan moći će proslaviti rođendan u Probnoj kući IKEA, a neki čak i – odspavati!

Označeno u