Ples spojio 150 malih plesača iz Čakovca, Ivanca, Koprivnice, Novog Marofa i Varaždina

V.V. | 21.12.2016. u 08:21h | Objavljeno u Društvo

U subotu 17. prosinca u velikoj sportskoj dvorani II. osnovne škole Varaždin, održana je produkcija Plesnog kluba „PLAN B“ pod nazivom „Plesna priča 2016.“

Cilj susreta je bio prikazati raznolikost plesne aktivnosti djece i mladih, u svrhu održavanja bliskih i prijateljskih odnosa klubova, međusobnog druženja i socijalizacije, te povezivanja djece i mladih iz različitih gradova i županija.

 DSC5854

Pozivu se odazvalo sedam studija/ klubova iz Čakovca, Ivanca, Koprivnice, Novog Marofa i Varaždina, čiji su plesači nastupom predstaviti svoj studio ili klub.

- Prvu Plesnu priču izveli smo 2014. godine sa svega desetak plesača, a danas nas u klubu ima puno više. Ponosna sam na sve naše male i velike plesače koji su marljivo vježbali i sjajno otplesali koreografije. Zahvaljujem se svim roditeljima na ukazanom povjerenju, podršci i velikoj pomoći. Bez njih i njihove djece to sve ne bi bilo moguće - ponosno kaže voditeljica kluba Martina Palošika Čonda.

Od plesnih studija nastupili su: Plesni klub „Ivančica“ Ivanec, Plesni studio „Jump“ Koprivnica, Plesno- manekenski studio „Star by Lena“ Varaždin, Fitness plesni studio „M- FIT“ Novi Marof, Plesni studio „Spinbox“ Novi Marof, Plesni studio „Vindi“ Varaždin i Plesni studio „Vivona“ Čakovec. Ukupno preko 150 plesača od svega četiri godine starosti, pa nadalje…

 DSC5864

Svi plesači su sa svojim voditeljima gledali cijeli program, te se međusobno bodrili i pljeskali jedni drugima, a u dvorani je vladala pozitivna atmosfera, radost i zajedništvo.

- Obuzelo nas je zadovoljstvo jer nas je ples jednostavno sve spojio - zaključila je voditeljica Plesnog kluba „PLAN B“; Martina Palošika Čonda.

Ovaj, projekt je financijski potpomogla i Varaždinska županija.