Općina Vinica i Udruga kuhara Varaždinske županije razveselili građane u atriju Županijske palače

vv / varaždinska županija | 16.9.2018. u 13:06h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Općina Vinica i Udruga kuhara Varaždinske županije jučer su se, 15.rujna, predstavili u atriju Županijske palače. Polako nam se bliži kraju obilježavanje Dana Varaždinske županije. Pretposljednjeg dana atrij je bio ispunjen ručnim radovima, vezovima, pjesmom i plesom, a okrijepu su pripremili Udruga kuhara koja je podijelila 400 porcija sekeli gulaša kao svojevrstan uvod u nadolazeću Zeljarijadu i Udruga vinogradara Vinea iz Vinice.

Udruga_kuhara_i_Opcina_Vinica_1.JPG

Načelnik općine Vinica Marijan Kostanjevac zadovoljan je uključivanjem Općine u proslavu Dana Varaždinske županije.
 
- Zahvaljujem se Varaždinskoj županiji što nas je uključila u obilježavanje svojih Dana. Ovdje predstavljamo naše potencijale, a Udruge s područja Općine svoje proizvode, rukotvorine, ali i domaće delicije. Učenička Zdruga Vrček, Udruga vinogradara Vinea, Srednja škola Arboretum Opeka, KUD Vinica, Vezilje te nadaleko poznati Vinički tamburaši stvarno su se potrudili da se predstavimo u najboljem svijetlu i ja im se na tome zahvaljujem. - rekao je Kostanjevac.
 
Program koji su pripremili Općina Vinica i Udruga kuhara Varaždinske županije pohvalila je i posebna savjetnica župana i predsjednica TZ Varaždinske županije Natalija Martinčević.
 
- Nakon programa Bučograda i Županija u malom, odlučili smo i dalje naše Općine i Gradove uključivati u programe pa smo evo za proslavu Dana Varaždinske županije kao partner općinu uključili Vinicu. Zahvaljujem im na odazivu. Dane Županije ovime polako smo priveli kraju, sadržaj je bio raznolik i prema reakcijama, a i posjećenosti građana, stvarno smo svi zadovoljni. - rekla je Martinčević, predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije.

Udruga_kuhara_i_Opcina_Vinica_2.JPG

Galerija slika