O hormonalnoj yoga terapiji na radionici u Varaždinu u subotu i nedjelju

Varaždinske vijesti | 16.11.2018. u 14:31h | Objavljeno u Društvo

Hormonalna Yoga terapija je prirodan i holistički pristup reaktiviranju produkcije, ali i uravnoteženju disbalansa hormona.

Više o tome zainteresirani će saznati na radionici u subotu, 17. studenog, od 9 do 12 sati te u nedjelju, 18. studenog, od 16 do 19 sati u tvornici pokreta u Varaždinu.

Namijenjena je za svim ženama iznad 35. godine života, ženama koje pate od simptoma menopauze te mlađima koje imaju problema sa štitnjačom, PMS-om, policističnim jajnicima te problemima s plodnošću. Na radionici ćete upoznati metodu koju je dugogodišnjim istraživanjem i proučavanjem različitih yoga stilova razvila početkom devedesetih godina Brazilka Dinah Rodrigues, diplomirani psiholog i filozof. Metoda je to kojoj je prethodilo istraživanja na grupi žena, u suradnji s liječnicima, a rezultati su bili iznad svih očekivanja. Simptomi hormonalnog disbalansa su se kroz razdoblje od četiri mjeseca prakticiranja HY kod većine žena smanjili, kod mnogih sasvim povukli, a neke žene uspjele su konačno ostvariti dugo željeno majčinstvo.

Radionicu će voditi Nikolina Dežmarić-Krofak učiteljica yoge (TT300 - Pink Elephant Yoga Institut) te certificirana učiteljica Hormonalne yoge, koju je završila u Pragu kod Dinah Rodrigues.

Za sve informacije, rezervaciju mjesta i uplate obratite se Neni Bartol na broj mobitela 095/8462-894.