Novi termini Pravne klinike u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina

VV | 11.11.2020. u 12:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

I dalje se nastavlja dugogodišnja suradnja između Grada Varaždina i Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu, te time omogućiti pružanje besplatne pravne pomoći građanima u sklopu projekta „Vanjske klinike“.

Termini pružanja pravne pomoći ponovno će se održavati u vremenu od 10,00 do 14,00 sati, u prostorijama Gradske vijećnice Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1 (dvorana u prizemlju lijevo). Drugi dogovoreni termin ove godine, od ukupno sedam predviđenih je u četvrtak, 26. studeni 2020. godine.

- Molimo sve zainteresirane građane da svoj dolazak najave na besplatan broj telefona 0800 0042, te sa sobom obavezno ponesu kopiju osobne iskaznice, te kopiju dokumentacije vezane za slučaj zbog kojeg dolaze - poručuju iz gradske uprave.

Pri održavanju klinike strogo će se voditi pažnja o protuepidemijskim mjerama (distanca, obavezno nošenje maske, dezinfekcija ruku i prostora, korištenje rukavica radi primanja dokumenata i drugo). Stoga molimo građane da budu odgovorni u pridržavanju navedenih mjera.