Novi ciklus Akademija za roditelje A+ kreće 20. listopada Foto: Ilustracija

Novi ciklus Akademija za roditelje A+ kreće 20. listopada

Varaždinske vijesti | 13.10.2018. u 09:45h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Od subote, 20. listopada 2018., u prostoru Društva psihologa Varaždin (DPV, Graberje 33, Varaždin) kreće nova sezona Akademije za roditelje A+.

Akademija za roditelje A+ naziv je ciklusa edukativnih predavanja i radionica za roditelje u organizaciji Društva psihologa Varaždin. Prvi se puta ciklus održao ovog proljeća, a uskoro kreće nova sezona koja je tematski namijenjena roditeljima djece predškolske dobi.

Cilj svake radionice je osigurati mjesto i vrijeme za razmjenu informacija, znanja i vještina koje unaprjeđuju roditeljski odnos s djetetom i poboljšavaju obiteljsko ozračje. Sudionici će kroz ciklus bolje upoznati sebe kao roditelje, čuti nešto više o roditeljstvu na dobrobit djeteta, socio-emocionalnom razvoju i potrebama djece te načinima njihovog zadovoljavanja, odgojno-učinkovitoj komunikaciji, pozitivnim načinima discipliniranja djeteta i još mnogo toga.

Fokus radionica je na usvajanju i iskustvenoj primjeni novostečenih roditeljskih vještina, uz razmjenu dojmova i iskustva te međusobnom osnaživanju.

Radionice će se odvijati kroz šest subota u jutarnjim terminima, od listopada 2018. do veljače 2019. Predviđeno vrijeme trajanja radionica je 2 do 2 i pol sata. Cijena ciklusa iznosi 750 kuna. Detaljnije informacije možete pronaći na facebook stranici https://www.facebook.com/akademijazaroditelje.vz/.

Prva radionica održat će se 20. listopada 2018. Prijave se primaju putem e-maila, zaključno sa 17. listopadom 2018. Broj mjesta je ograničen. E-mail adresa za prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

teme_i_datumi_održavanja_AZRA.jpg