Nova društvena igra za najmlađe - "Zmaj Anđelko i dugački rep"

Varaždinske vijesti | 15.3.2018. u 13:23h | Objavljeno u Društvo

Zmaj Anđelko ponovno leti! Ovo je slogan pod kojim kreativni tim ZAPD ponosno predstavlja svoj novi izum za razveseljavanje djece - društvenu igru "Zmaj Anđelko i dugački rep"

Riječ je o stolnoj igri (board game) za 2-4 igrača, namijenjenoj uzrastu 4+, a cilj igre je svoje figurice što prije dovesti na rođendan zmaja Marka.
Igra je sadržajno i vizualno inspirirana slikovnicom Zmaj Anđelko i dugački rep, koja je svoje prvo izdanje doživjela u rujnu 2016.

Zahvaljujući ilustratorici i grafičkoj dizajnerici Milici Vezmar Basara, vizual ploče za igru obogaćen je šarenim likovima i grafikama iz istoimene slikovnice, kako bi istovremeno uveseljavao igrače i promatrače. Da igra ne bi bila suhoparna pobrinuo se autor igre Goran Čučković, osmislivši posebna polja i pravila za igru.

- Mehanika igre pokazala se uzbudljivom i dinamičnom - govori nam autor igre, ujedno i organizator humanitarnog projekta Zmaj Anđelko pomaže djeci, kojemu su cilj upravo osmišljavanje i distribucija slikovnica i društvenih igara za djecu po bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske.

- Ovom bismo prilikom voljeli još jednom pozvati sve ljude dobre volje da se uključe i pomognu nam u prikupljanju sredstava za distribuciju i dostavu igre. Želja nam je da prve pošiljke stignu do djece do Uskrsa - poručuju organizatori.

UPOZORENJE! Društvena igra “Zmaj Anđelko i dugački rep” potiče zbližavanje ukućana, rodbine, prijatelja i poznanika; velikih i malih. Umanjuje hipnotičko djelovanje mobitela, tableta i sličnih uređaja. Uz to, ona uvodi mlađe igrače u svijet brojeva, upoznaje ih s pojmovima poput parnih i neparnih brojeva te zbrajanja i oduzimanja.

U ovu dobru priču uključiti se možete putem direktnog kontakta, društvenih mreža, elektroničke pošte ili uplatom donacije na žiro-račun projekta.

Obratiti se možete organizatoru Goranu Čučkoviću na broj 095 1992 008, e-mail goran@zmaj-andjelko- pomaze-djeci.com, Facebook stranici, web stranici dok donacije i sponzorstva možete slati na Žiro@PBZ:HR36 2340 0093 1031 3560 2

Označeno u