Na sajmu ezoterije u Varaždinu astrolozi, tarot majstori, iscjelitelji… i - Krešimir Mišak

vv | 4.3.2017. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Krešimir Mišak, publicist i autor emisije „Na rubu znanosti“, bit će gost predavač na sajmu ezoterije koji će se održati u varaždinskom hotelu Turist 4. i 5. ožujka.

Osim Mišakovog predavanje, koje će biti u subotu s početkom u 18 sati, organizatori iz udruge Purusha okupili su niz izlagača i zanimljivih događanja za koje će trebati izdvojiti 20 kuna, koliko stoji dnevna ulaznica (djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz).

Tako će svoja izdanja predstaviti alternativna web knjižara iz Bregane HARŠA, a zagrebačka NOVA ARKA knjige, ezoterijski pribor i kristale. Najavljen je dolazak i većeg broja astrologa i astrologinja, i to uglavnom iz Zagreba. Među njima su astrologinja KLLEA, astrolog i tarot majstor  MAJA VODOPIJA te tarot majstor, astrolog i numerolog Gordana GORDA Magaš, kao i astrolog, tarot majstor i hiromant DAVID DELIĆ, tarot majstor, astrolog, holistički iscjelitelj  ŽELIMIR MASLIĆ te astrolog, feng shui i tarot majstor MARIJO PETRIČIĆ.

Uz njih, bit će tu i tarot majstor, astrolog i crveni mag NINA VUČIĆ, zatim vastu majstor BRANKO LOVRENČIĆ, numerolog OLGA HADJIĆ, life coach  DANKO VEKIĆ te VALENTINA ŠTEFANIĆ, tarot majstor, šaman i iscjelitelj.  Individualne konzultacije putem Lenormand karata, runa i prema osobnoj energiji davat će VERA HAUPTFELD, koja nudi i ukrasne i ritualne svijeća ručne izrade, kao i energetska čišćenja prostora.

Bachove kapi posjetitelji će moći dobiti kod BISERKE BAHUNEK, ukrasne ručno izrađene cvjetne bukete kod ANITE VEKIĆ,  nakit od poludragog kamenja NADA GOLUBIĆ, uloške prema otisku stopala ponudit će JASMINKA STÜCKLE i LJILJANA KLARIĆ, SONIA PERIC rekonekciju, a tretmane na sajmu MILOŠ DRAGIĆ, kiropraktičar iz Beograda.

S tarotom će se predstaviti UDRUGA PUT UNUTARNJE MOĆI iz Ivanić Grada, a bit će tu još i centar za povećanje kvalitete življenja NORMAVIVA s pripravcima od sibirske čage i drugog ljekovitog bilja te TIENS programom knjige Grigorija Grabovoia. EKO CENTAR "PČELICA" nudit će pčelinje proizvode: bronhi sirup, Imunoplus mješavinu s matičnom mliječi i peludom, Prostaitin, Imunal, Matična mliječ (kraljevski gel)u medu, propolis, tinkture za posebne namjene, melemi te vaginatoriji.

MLADEN VANJAK iz UDRUGe PURUSHA čitat će iz akaše-jasnovidnost, a ponudit će i tretmane iscjeljivanja na sajmu i dogovor za tretmane na daljinu ili tečajeve, a predstavit  će se i AURA SLIKE  iz Matulja, centar za theta healing i aura kamera, Siniša Bošković. Za sajamske cijene pogledati letak na www.udrugapurusha.com