Lepoglavski vrtić najtatom proglasio - Nenada Rostohara Foto: Lepoglava.Net

Lepoglavski vrtić najtatom proglasio - Nenada Rostohara

N.L./VV | 30.11.2016. u 16:27h | Objavljeno u Društvo

Jubilarni 15. put u Dječjem vrtiću Lepoglava održan je izbor za najtatu. U jakoj konkurenciji titulu najtate ove je godine ponio Nenad Rostohar, i to zahvaljujući kreativnost u izradi božićnih ukrasa.

Uoči samog izbora za najtatu, koji je i ovog puta u vrtiću okupio velik broj roditelja, održan je kraći program ispunjen pjesmama vrtićkih mališana većinom posvećenih upravo tatama koji su se po završetku uvodnog programa "primili u koštac" s natjecateljskim zadacima. Prvi je bio izraditi ukras za bor od prirodnih materijala.

Izborno povjerenstvo koje su činile mame Jasminka Latin, Petra Hojsak, Vesna Tvarog i Valentina Štefičar nije imalo lak zadatak odabrati devet najuspješnijih radova. No, ipak donijele su odluku da su radovi Andrije Gotića, Dražena Piceka, Željka Dumešića, Josipa Hajduka, Nenada Rostohara, Ivice Držaića, Miljenka Latina, Danijela Posavca i Željka Habruna vrijedni ulaska u finale.

Pred finaliste je postavljen novi zadatak – od istih materijala napraviti adventski vjenčić. Najkreativniji pri tom je bio Nenad Rostohar kojem je u konačnici pripala titula najtate.

Usporedno s izborom za najtatu u vrtiću je održana i božićna radionica u kojoj su djeca sa svojim majkama izrađivala nakit za bor. Na drvene oblutke lijepili su salvete s božićnim motivima tehnikom decoupage. Na izrezane drvene oblutke božićni motivi su se crtali flomasterima, prenosi Lepoglava.Net.

Označeno u