Kvart zona Špancirfesta na prostoru ispred Starog grada nudi obilje glazbe i samo zabavu Foto: Krešimir Đurić/Špancirfest

Kvart zona Špancirfesta na prostoru ispred Starog grada nudi obilje glazbe i samo zabavu

VV | 26.8.2019. u 20:33h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Najbolja ekipa ove godine na Špancirfestu je u Kvart zoni na Starom gradu.Na prostoru ispred samog dvorca, Kvart zona je stvorena od mladih za mlade.
- Party zona Stari grad nastala je u suradnji s inicijativom “V4EYC Varaždin for European Youth Capital 2022”. Spojili smo njihovu mladost, energiju, entuzijazam i kreativnost s mojim 20 godišnjim iskustvom organiziranja eventa. Ono što sam dosad čuo od ljudi, svi su oduševljeni – rekao je Robert Magić, organizator.
Špancireri se u Kvart zoni Starog grada zadržavaju satima, a navečer je zona prepuna.
- Prema procjenama zonom je samo u subotu prošpanciralo 17.000 ljudi, što je fenomenalno, prodavači hrane skoro su ostali bez klope! – rekao je Magić.
Uz bogatu ugostiteljsku ponudu, posebnost zone je što posjetitelji mogu uživati u koncertima, pa ne sumnjamo da će i idućih dana zona biti krcata.
.- U utorak je koncert Gorana Barea i majki, u srijedu na pozornicama će se izmjenjivati Elemental i Meritas, a u četvrtak, 29. kolovoza iz Makedonije stiže Dzambo Agusevi Orchestra. To je gipsy glazba u jazz maniri, nešto strašno s puno energije, vrhunska svirka. U petak je koncert Tonija Cetinskog te Kandžija. Pretposljednji dan Špancirfesta, u subotu 31. kolovoza stiže nam poznati, po meni jedan od najvećih umjetnika ovog prostora Rambo Amadeus, a slijedi i koncert Abopa, grupe vrlo energične i “napucane” glazbe što ljudi na ovom prostoru još nisu imali priliku čuti. U nedjelju nas čekaju dva prekrasna koncerta za kraj Špancirfesta: Mayales i Silente – najavio je Magić.
Osim koncerata, u zoni se održavaju i radionice, što je razlog da se ovdje osjećate kao doma.
- Dođite što ranije i ostanite s nama u zoni, uživajte, garantiramo vam odličnu atmosferu - poručuju iz Kvart zone Staroga grada.