Kad vrijeme pokvari planove: 24. kolovoza nastavak T.O.C. Rising up Meet & Style 2019. u Biškupcu Foto: Udruga The Old Crew

Kad vrijeme pokvari planove: 24. kolovoza nastavak T.O.C. Rising up Meet & Style 2019. u Biškupcu

IHR/Varaždinske vijesti | 29.6.2019. u 20:20h | Objavljeno u Društvo

Iako su organizatori, Udruga automobila "The Old Crew"iz Varaždina pripremili pravi spektakl - prvi T.O.C „Rising Up“ Meet&Style 2019.- kiša i nevrijeme u subotu pokvarilo im je planove, pa nastavak slijedi 24. kolovoza.

Manifestacija kojoj je cilj okupljanje svih ljubitelja tuning scena počela je u subotu, 22. lipnja te je na autosajam u Biškupcu pristiglo tristotinjak automobila iz cijele Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke te Bosne i Hercegovine. Sudionici su bili oduševljeni, no zbog jake kiše i vjetra u popodnevnim satima ooganizatori su odlučili prekinuti događanje kako ne bi bilo materijalnih šteta na automobilima.

- Program nažalost nije izveden do kraja, no isti će se nastaviti 24. kolovoza 2019. pod nazivom “T.O.C. Rising up Meet & Style 2019 – Reloaded”. Događaj će se odvijati na istoj lokaciji prema već ranije poznatom programu, koji čine brojna natjecanja, tombole, prezentacije i sve to uz Summer Dance hitove DJ Zoke. Za sve Vas koji niste bili prisutni prošle subote, ovo vam je nova prilika da posjetite ovaj fantastičan event i uvjerite se u sjajnu organizaciju, bogat sadržaj i odličnu atmosferu koju vam jamči The Old Crew tim. Vidimo se! - poručuju organizatori.

Galerija slika