Iduće nedjelje, 2. listopada "Dan anđela čuvara" Foto: VV arhiva/Krešo Đurić

Iduće nedjelje, 2. listopada "Dan anđela čuvara"

VV | 25.9.2016. u 08:31h | Objavljeno u Društvo

Kao i svake godine, u Muzeju anđela obilježit će se 'Dan anđela čuvara', koji se tradicionalno slavi 2. listopada. Ovaj značajan datum ujedno je i prilika za predstavljanje pobjednika Natječaja kratke priče Muzeja anđela. Tročlani žiri ove je godine imao nešto manje posla u odnosu na protekle godine,a na Natječaj je pristiglo 26 zanimljivih i osebujnih priča.

Inspiraciju na temu duhovnosti, anđela i raznih životnih situacija pronašli su autori iz raznih krajeva Hrvatske, a troje od njih, čije su priče Jadranki Pintarić, Borisu Periću i Željku Prstecu (članovima žirija) bile najzanimljivije, dobit će 2. listopada tri ravnopravne nagrade u Muzeju anđela na svečanom proglašenju pobjednika. Tom će prilikom autori sami pročitati svoje uratke.

Od prošle godine uvedena je i 'Marijina nagrada', koja je i ove godine pronašla svog vlasnika, no o kome se radi, saznajte dolaskom na prigodni program u Muzej anđela 2. listopada u 11 sati.

Nakon kratkog prijepodnevnog programa, prva nedjelja u listopadu, uzvanicima će zasigurno ostati dugo u sjećanju. Na program obilježavanja 'Dana anđela čuvara' i proglašenje pobjednika 'Natječaja za kratku priču', dobrodošli su svi.

Označeno u