I Zeljarijada se seli online - od 14. do 20. rujna u virtualnom svijetu Foto: VV arhiva / ilustracija

I Zeljarijada se seli online - od 14. do 20. rujna u virtualnom svijetu

Varaždinske vijesti | 29.8.2020. u 21:01h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

- Ovogodišnja manifestacija Zeljarijada, koja se trebala održati od 18. do 20. rujna, nažalost se neće održati u obliku na koji smo navikli. Ovogodišnja Zeljarijada održat će se virtualno/online od 14. do 20. rujna - objavili su organizatori Zeljarijade na svojoj Facebook stranici.

- Zeljarijada je velika manifestacija koja iziskuje dugoročne pripreme, a one zbog pandemije uzrokovane SARS-CoV-2 virusom uvelike kasne ili ih nije bilo moguće planirati niti odraditi. Uzmemo li u obzir raznolikost i brojnost sadržaja i programa koji se podosta razlikuju od ostalih manifestacija na ovom području te trenutnu situaciju s pandemijom i rizika koji nosi sa sobom, mišljenja smo da je zdravlje i sigurnost naših žitelja, posjetitelja, sudionika i svih ostalih koji su uključeni u organizaciju manifestacije trenutno najveći prioritet. Naime, Zeljarijada osim domaćih, okuplja i veliki broj sudionika i posjetitelja iz cijele Hrvatske, ali i Europe, posebice folklornih skupina - napomenuli su organizatori.

- Iz navedenih razloga pozivamo vas da nam se pridružite na Facebook stranici Zeljarijada i ostalim online događanjima te da zajedno uživamo u virtualnom svijetu Zeljarijade od 14. do 20. rujna. Pripremili smo za vas mnoštvo zanimljivih događaja, objava i nagradnih igara. Zajedno ćemo željno iščekivati sljedeću godinu kada će se Zeljarijada održati na razini kvalitete kakvu zaslužuje i na kakvu smo navikli - poručili su za kraj.

Označeno u