Osim humanitarnog karaktera, ova je manifestacija bila i zabavnog karaketra Foto: Krešimir Đurić

FOTO: U Graberju Udruga Spas održala prvu izložba psa mješanaca

| 4.12.2016. u 17:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U balonu Gradske sportske dvorane Graberje, održala se prva izložba mješanaca i ostalih pasa, program dobrotvornog karaktera u organizaciji Udruge za zaštitu životinja Spas i trgovine za kućne ljubimce HOP. Osim humanitarnog karaktera, ova je manifestacija bila i zabavnog karaketra jer su se psi sa svojim vlasnicima mogli natjecati na izboru najproždrljivca, najpijanca (pije se pseća piva), supertalenta, najšarmera i najšarmerice te ukupnog pobjednika "best in show".

-Ovo je jedinstvena prigoda jer je ovo prva izložba pasa mješanac u Varaždinu koja je nastala od inicijative Udruge Spasa i HOP-a. U našem međusobnom razgovoru smo došli do toga da bi mogli organizirati nekakvu, moglo bi se reći čak, božićnu izložbu pasa. Ipak je ovo vrijeme darivanja i humanitarnih akcija. Udruga Spas se trenutno brine za 400 pasa i svaka je pomoć dobrodošla. Cilj ove izložbe je da se ljudi zabave – rekla je Gordana Lacko, predstavnik Udruge Spas.

Za vrijeme izložbe pasa se održavao i promotivni photo shooting za pse i vlasnike, savjetovanje doktora veterine, prezentacija vještina policijskih i GSS pasa, prezentacija pasa iz Udruge Spas, kao i besplatni roštilj i sokovi tijekom cijelog trajanja izložbe uz dobrotvorni prilog za Udrugu Spas.

Slike s izložbe pasa mješanaca pogledajte u fotogaleriji.