FOTO Na Kapucinskom trgu počela gradnja mini klizališta

Varaždinske vijesti | 17.11.2020. u 15:48h | Objavljeno u Društvo

U znatno drugačijem izdanju i puno skromnije od 27. studenog do 6. siječnja održat će se Advent u Varaždinu. Uredit će se u blagdanskom duhu povijesna jezgra grada, a danas su započeli radovi na postavljanju klizališta na Kapucinskom trgu.

Podsjetimo biti će to mini klizalište koje će, ove godine iznimno, biti na Kapucinskom trgu jer ga je tamo lakše održavati sukladno epidemiološkim mjerama. Predrag Ciglar, direktor Gradske tržnice Varaždin rekao je kako će klizalište biti površine 700 kvadrata.

- Čak će i iznajmljivanje klizaljki biti na otvorenom kako bi smanjili mogućnost širenja zaraze, strogo će se kontrolirati broj klizača, a bit će organizirana i škola kliizanja - rekao je Ciglar.

>> Advent u Varaždinu ipak će se održati, gradom će patrolirati COVID redari

Ugostiteljska ponuda bit će samo na Korzu i Stančićevom trgu, u prilagođenom obliku uz strogo pridržavanje mjera - držanje distance, nošenje maski, dezificijensi, a postojat će i covid redari. Izlagački prostor sa prigodnom božićnom prodajom bit će u Gajevoj ulici, no u puno manjem broju nego prošle godine. Na Trgu slobode izlagat će obrtnici koji imaju božićni asortiman. Glazbenog, zabavnog ili bilo kakvog drugog programa, koji bi poticao ljude na veća okupljanja, neće biti.

Označeno u
Galerija slika