FOTO Ekipa "Života na vagi" pobijedila ekipu općinara iz Cestice u malom nogometu Foto: Foto agencija Sjever/Siniša Sović

FOTO Ekipa "Života na vagi" pobijedila ekipu općinara iz Cestice u malom nogometu

M.P./Varaždinske vijesti | 27.1.2018. u 21:04h | Objavljeno u Društvo

Natjecatelji showa „Život na vagi“ u večerašnjoj su revijalnoj malonogometnoj utakmici s rezultatom 7:4 pobijedili ekipu općinara iz Cestice te članova NK Bratstvo Virje.

Podsjetimo, osim polufinala tradicionalnog 17. zimskog malonogometnog prvenstva čiji je domaćin NK Bratstvo Virje, večeras je u sportskoj dvorani osnovne škole odigrana i nesvakidašnja utakmica i to na inicijativu Siniše Pšaka iz Virje Otoka koji je i sam bio jedan od natjecatelja „Života na vagi“.

Ekipa popularnog showa, koju je vodila Ivana Stapić, pobjedu može zahvaliti i svojoj golmanici Sari Klobučar. Ona je, naime, golmanica ženske malonogometne ekipe „Uspinjače“ i redovito s klubom nastupa na najpoznatijem turniru u malom nogometu, zagrebačkoj Kutiji šibica.

- Pozvao sam najbolje prijatelje iz showa Saru, Ivanu, Paška, Doriana, Dedu i Josipa da sa mnom odigraju revijalnu utakmicu, no u kojoj će cilj biti druženje, a manje rezultat. Svi smo si inače ostali dobri poslije showa, čujemo se praktički na dnevnoj bazi te se posjećujemo - rekao nam je Siniša.

Inače, prije početka utakmice, Sinišu i njegove prijatelje iz popularnog showa primili su i predstavnici općinske vlasti.

Označeno u