Drugo izdanje The Rooftop Party u subotu na krovu čakovečkog MTC-a

Varaždinske vijesti | 1.6.2018. u 19:31h | Objavljeno u Društvo

Na jedinstvenoj lokaciji, na krovu zgrade MTC-a, između svjetala grada Čakovca i zvijezda na nebu, smjestio se nezaboravan, poseban te drugačiji electro party - The Rooftop Party!

Priča seže još u 2016., kada organizacija The Rooftop Partyja prvi puta u Čakovec dovodi electro party smješten upravo na krovu; između svjetala grada i zvijezda na nebu.

- Koncept The Rooftop Partyja osmišljen je s ciljem da potaknemo razvoj scene elektronske glazbe u našem gradu dajući mu nešto novo i jedinstveno, čega do sada nije bilo.Želimo potaknuti i usmjeriti kulturu slušanja i uživanja glazbe, plesa, zabave na otvorenome te obrazovati mlade prema modernoj, europskoj glazbenoj kulturi. Najviše od svega, želimo mladima pružiti noć koju će provesti zabavljajući se,komunicirajući te družeći se jedni s drugima, van zone osobnog komfora i modernih tehnologija - poručuju organizatori

Ova je ideja bila i više no dobro prihvaćena, kada je 2016. na prvome izdanju The Rooftop Partyja od kasnih večernjih sati pa sve do ranoga jutra, partyjalo i zabavljalo se više od tisuću zaljubljenika u elektronsku glazbu. Uživajući u vrhunskome programu, produkciji, a ponajviše u jedinstvenom ambijentu, ova je jednodnevna glazbena manifestacija ostala utkana u pamćenje.

Nakon poduže stanke, organizacija The Rooftop Partyja odlučuje se za drugo izdanje najvišeg partyja u Čakovcu. Ususret samoga ljeta, 2. lipnja, priča se nastavlja! Lokacija ostaje netaknuta - ona na krovu zgrade MTC-a - na krovu gdje se jedinstvo budi, a ljubav ne prestaje.

Osim čarobne lokacije i vruće ljetne atmosfere, očekuje vas i kvalitetan program predvođen domaćim te regionalnim DJ-evima! Prvi od njih je DJ Arien, čakovečki DJ koji je zaista jedno od najzanimljivijih imena za slušanje u 2018., podržan od strane poznatijih svjetskih DJ-eva te se može pohvaliti nastupima po cijeloj regiji. Slijedi ga DJ Yakka, nagrađivani i višestruko nominirani hrvatski DJ i producent te ujedno i jedan je od predvodnika house scene u Hrvatskoj i regiji. Iz Slovenije dolazi TGW, DJ i producent, specijaliziran za house i trance glazbu. Karijeru započinje 1999., a od tada je imao priliku svirati rame uz rame s nekim od internacionalnih zvijezda poput Alexa Gaudine te Dr. Kucho!

Ulogu headlinera preuzima zagrebački DJ Mike&Me – čovjek kojeg podržava Don Diablo, izvođač koji svojim melodičnim i energičnim natupima razvaljuje klubove diljem Hrvatske i regije te je ovog ljeta resident DJ u dubrovačkom Revelinu!

Ulaznice za ovaj spektakl možete pronaći na www.ticket2go.hr!