Dobrotvorno događanje Moda i umjetnost s revijom i „tihom aukcijom“

vv / rotaract | 21.5.2019. u 12:49h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U suradnji s Modnom i tekstilnom kompanijom Varteks, Rotaract klub Varaždin priređuje humanitarno događanje pod nazivom Moda i umjetnost, koje će se održati u palači Herzer GMV (Muzej kukaca) u subotu, 25. svibnja s početkom u 17 sati.

Dvanaestoro mladih varaždinskih akademskih umjetnika kroz umjetnička će djela izraziti svoje kreativne potencijale na temu odijela kao muško/ženskog odjevnog predmeta koje simbolizira vrhunac dobrog odijevanja. A kako je Varteks sinonim za klasičnu eleganciju, u sklopu eventa članice i članovi Rotaract kluba Varaždin pokazat će kroz reviju najnovije modele Varteksove muške i ženske poslovne kolekcije izrađene iz vrhunskih tkanina visokih numeracija: Loro Piana, Marzotto, Angelico, Botto Guiseppe i Paulo de Oliveira.

- S ciljem promocije mladih varaždinskih umjetnika i Varteksovog najpoznatijeg proizvoda – odijela, te nastavka obilježavanja 100 godina postojanja i rada, Varteks se uključio u realizaciju eventa koji ima humanitarni karakter – prihod od eventa namijenjen je Hrvatskom društvu likovnih umjetnika Varaždin u kojem djeluju i mladi autori, za kupnju informatičke opreme potrebne za rad društva, vele organizatori.

Djela mladih umjetnika bit će izložena u palači Herzer, a moći će se otkupiti „tihom aukcijom“. Uz reviju, umjetničke radove, posjetitelje očekuju radionice, dobra glazba i ugodno druženje.

Ulaznice za humanitarni event dostupne su uz donacijski iznos od 40 kn (redovne), odnosno 80 kn (VIP) dostupne na entrio.hr.