Dječji vrtić „Duda” iz Hrastovljana uključio se u humanitarni projekt „Škole za Afriku”

VV | 8.5.2021. u 08:53h | Objavljeno u Društvo

Djeca dječjeg vrtića „Duda” iz Hrastovljana s područja Općine Martijanec uključila su se u humanitarni Projekt kroz UNICEF-ov program „Škole za Afriku”.

Cilj ovog Projekta jest da se kroz edukativne sadržaje i aktivnosti osvijesti humanitarnost i empatija prema drugima. Kroz aktivnosti koje nude odgojitelji „Voditelji” Projekta djeca se upoznaju sa životom djece koja žive na području Afrike. Milijuni djevojčica i dječaka afričkih zemalja još uvijek nemaju svoju priliku za obrazovanje, ali svaki od nas može pridonijeti toj promjeni.

Kroz razne aktivnosti djeca uče o dječjim pravima, nejednakim mogućnostima i važnosti obrazovanja te na kreativne načine prikupljamo sredstva za obrazovanje djece Madagaskara. UNICEF nam osigurava edukaciju, materijale i kontinuiranu podršku. Mališani odgojno-obrazovnih skupina „Sovice” i „Stariji slonići” vrlo rado sudjeluju u aktivnostima i izradi materijala za prikupljanje sredstva.

Dječji vrtić Duda, Hrastovljan 92, vrši upise za pedagošku godinu 2020./2021.

Uz njihove odgojitelje za djecu DV „DUDA” svakodnevno brinu i stručni suradnici- psiholog i radni terapeut. 

Vaše dijete u DV „DUDA” može pohađati mnoge programekoji su uključeni u cijenu vrtića:

Engleski jezik
Njemački jezik
Plesna radionica
Montessori program za  jaslice i vrtić

DV „DUDA” radi od 5:30-20:00h. Popodnevnu smjenu financira Europski socijalni fond. Djeca polaznici DV „DUDA” uživaju u novim didaktičkim igrama, novo osmišljenim centrima aktivnosti za razvoj motorike, čitanja, pisanja i sl.

Upisi se vrše na broj tel.: 095/1456-789 ili u DV „DUDA” , Hrastovljan 92, 42232 Martijanec.