Božićni sajam u centru Lumini : Darovi, hrana, piće i ukrasi na sajmu do Badnjaka

V.V. | 19.12.2017. u 09:37h | Objavljeno u Društvo

U trgovačkom centru Lumini održava se Božićni sajam. Sajam donosi mnoštvo proizvoda idealnih za darivanje, ali i uljepšavanje vlastita doma.
Kozmetika, nakit, kape, šalovi, rukavice, ručno izrađena obuća – samo su neke od stvari koje se nude na sajmu, a kojima je lako razveseliti drage osobe.

Velik je tu i izbor proizvoda za one istančanog nepca. Suhomesnati će proizvodi obradovati zaljubljenike u tradicionalne okuse, likeri i kupinovo vino one spremne za zdravicu, a pčelarski proizvodi osobe koje cijene zdrave namirnice.

Kako bi dom zablistao u blagdanskom ruhu, Božićni sajam donosi i niz korisnih, ali i dekorativnih proizvoda. Posjetitelje na sajmu očekuju štandovi s vilinskim tkanjem, božićnom rasvjetom, ukrasima od gipsa i drvenim igračkama.

Sajam se može posjetiti do Badnjaka.

Blagdansko ozračje nezamislivo je bez dječjih osmijeha. Djed Mraz stiže u centar Lumini i mališani će se s njim moći fotografirati u subotu, 23. prosinca između 10 i 13 sati. Isti se dan u igraonici Twister od 14 do 16 sati održava Ho-ho-hooo Djedica party. Slavni će se bradonja s djecom družiti uz mnogo igre i plesa.

Označeno u