Besplatno turističko vođenje povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske

MGA/VV | 10.1.2020. u 18:50h | Objavljeno u Društvo

U sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju" Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske (ZDTVH) i partneri će, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske dana 12. siječnja 2020. godine (nedjelja) s početkom u 12 sati organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a i partneri.

Trenutno je uključeno više od 25 gradova – zaštićenih lokaliteta, u kojima je organizirano besplatno turističko vođenje s početkom u isto vrijeme.

Ove godine je organizirano treće izdanje projekta kojem je cilj obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske na malo drugačiji način.

Odlični odazivi građana u protekle dvije godine diljem Hrvatske potaknuo je i organizaciju trećeg izdanje projekta. Svaki državljanin naše zemlje može biti promotor i ambasador svoje domovine, a na isti način htjeli smo ukazati na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine kao i značaj svih turističkih djelatnika za međunarodni ugled zemlje.

Turističko vođenje u Varaždinu započinje u 12:00 sati ispred Gradske vijećnice na Trgu kralja Tomislava u organizaciji Društva turističkih vodiča i pratitelja Varaždin.