AIESEC Varaždin organizira konferenciju koja pobija stereotipe - ‘OštraŠtikla’ Foto: AISEC Varaždin

AIESEC Varaždin organizira konferenciju koja pobija stereotipe - ‘OštraŠtikla’

VV | 9.5.2021. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Studentska organizacija AIESEC Varaždin odlučila je progovoriti o temi ravnopravnosti spolova na drugačiji način, organizirajući konferenciju koja pobija stereotipe - OštraŠtikla - viša od rečenog!

Iako sam naziv vuče na žensku publiku, konferencija je namijenjena svim mladima, ali i onima koji žele čuti inspirativne priče te naučiti nešto novo. Konferencija će biti online preko Zoom platforme, 27.i 28. svibnja od 10 do 14 sati. .

OštraŠtikla konferencija je koja spaja iskustvo s budućnošću tj. uspješne i iskusne poduzetnice s mladima. Sama ideja potekla je od nekolicine AIESEC-ovaca koji su UN-ov cilj održivog razvoja - ravnopravnost spolova, za koje se i AIESEC zalaže, odlučili iskoristiti kao temu konferencije.

Njihov cilj nije pokazati na propuste sistema i zakona ili nepravde koje se događaju u društvu, već osnažiti mlade žene, ali i sve mlade da svoje snove, zamisli i ideje ostvare vjerujući u njihovu kvalitetu i sposobnost njih samih. Na temelju toga, AIESEC-ovci su odlučili pokazati oštre štikle koje haraju poduzetničkim svijetom okolnih županija.

Priče i iskustva gošći bit će ispričani na nekoliko panela, a kao šećer na kraju dolaze radionice na kojima će sudionici konferencije imati priliku steći praktična iskustva i upotrijebiti ih za ostvarivanje svojih ideja.

Kako ne biste propustili ovu konferenciju u kalendaru rezervirajte 27.05. i 28.05.2021. od 10:00 do 14:00 za OštruŠtiklu te zapratite @aiesec_in_varazdin instagram profil kako bi bili u toku sa svim informacijama vezanim uz konferenciju.