XFO Photodays natjecanje u Varaždinu – Experimentalni foto DNK utkan u online format Foto: XFO

XFO Photodays natjecanje u Varaždinu – Experimentalni foto DNK utkan u online format

Varaždinske vijesti | 24.8.2020. u 11:47h | Objavljeno u Društvo

Iako u izmijenjenom obliku zbog Covid-19 situacije, i ove godine VUDU Kolektiv udruge mladih V.U.K. organizira fotografsko natjecanje u Varaždinu.

Za razliku od prijašnjih jednodnevnih fotomaratona, ove godine se mijenja format te fotomaraton postaje višednevno natjecanje. Međutim, zbog trenutačne situacije s pandemijom, organizatori su preselili većinu događaja online.

Svi zainteresirani koji se prijave na xfophoto.com stranici dobit će link za online meeting 5. rujna gdje će biti podijeljeni zadaci, nakon čega imaju 7 dana da ih realiziraju u svom angažmanu te pošalju fotografije stručnom žiriju. Kao i prijašnjih godina, organizator je osigurao vrijedne start pakete za sve prijavljene. Ovogodišnji sponzor natjecanja je fotografska trgovina Prizma iz Zagreba, koja je zajedno s ostalim sponzorima osigurala i pobjedničke pakete.

Statue za najbolje potpisuje Vudrag industries, foto partner na projektu je Fotoklub Čakovec, a izložba svih pristiglih radova planirana je tradicionalno u prosincu.

xfo_-_najava_2020_2.jpg