Varaždinsko društvo Napredak objavilo hodogram proslave 95. obljetnice

N.L./VV | 3.2.2017. u 16:35h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U pansionu i restoranu „Garestin“ u Varaždinu otvorena je prodajna izložba slika umjetnika Josipa Biffela, Ede Murtića, Iris Bondore Dvornik, Radoslava Viličića, Francine Dolenec, Josipa Poljana, Ljube Laha, Blaženke Salavarde, Perice Vidić, Krunoslava Bošnjaka, Đure Sedera, Munira Vejzovića, Ivice Šiška, Ljube Ivančića, Vladimira Blažanovića, Katarine Žanić-Michieli,Ksenije Kantoci Šimonović, Đurđe Gudlin Zanoški, Zlatka Šulentića, Zlatka Kesera…

Izložbu organizira Hrvatsko kulturno društvo Napredak iz Varaždina, otvorena je 19. siječnja, a trajat će do 26. ožujka. Prvi je to događaj u sklopu proslave 95. obljetnice rada (1922. - 2017.).

Moto obljetnice je PUNO DAJEMO, NIŠTA NE PRIMAMO!

 

Hodogram:

1. Izložba u Varaždinu, Pansion i restoran „Garestin“ Varaždin od 17. siječnja do 26. ožujka 2017. U istom restoranu održat ćemo u 2017. još 5 izložbi.

2. Izložba u Prelogu – Muzej „ Croata insulanus“ -ožujak, travanj 2017.

3. Izložba u Ivancu – Caritasov dom „Ivan Krstitelj“ -travanj, svibanj 2017.

4. Predavanje: „Imaju li svi u Hrvatskoj jednake prilike za kvalitetno obrazovanje?“, predavač: prof. dr. sc. Blaženka Divjak, redovita profesorica Sveučilišta u Zagrebu – tribine će biti održane u Čakovcu i Varaždinu.

5. Izložba u Ludbregu – Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak - rujan, listopad 2017.

Izložbe su prodajne i kupnjom jednog od predstavljenih djela na bilo kojoj izložbi bogatite sebe i svoju obitelj, ali i pomažete u obnovi Bosne kroz djelovanje HKD-a Napredak Varaždin, rekli su organizatori.

Označeno u