Varaždinski HNK za Noć kazališta pripremio bogat program

J.Š./Varaždinske vijesti | 18.11.2016. u 10:44h | Objavljeno u Društvo

Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu, već 8. godinu sudjeluje u manifestaciji "Noć kazališta" koja se održava u subotu 19. studenog.

-Za našu vjernu publiku pripremili smo bogat program - rekla je Jasna Jakovljević, intendantica varaždinskog HNK.

Program počinje već u podne, u 12 sati na Sceni Zvonimira Rogoza prikazat će se predstava "Mala princeza" prema Malom princu Antoine de Saint Exuperya, redateljice Julie Klier, a ulaznica će biti 10 kuna.

U Klubu Europa media, u 18 sati prikazivat će se besplatna predstava Kazališnog studija mladih "Imam ti nešto reći" pod umjetničkim vodstvom Renate Eldan.

U 19 sati na Velikoj sceni prikazivat će se predstava Miroslava Krleže "Balade Petrice Kerempuha", redatelja Georgija Para, a cijena ulaznice bit će 10 kuna.

U Klubu Europa media u 21.30 održat će se humanitarni koncert "Raspjevani likovi iz književnosti" Sofije Cingule i Ivana Godeca Vincekovića, a prihod od ulaznica koje su 20 kuna, bit će namjenjen Udruzi “Spas”.

- Pozivamo vas da se kupnjom ulaznice uključite u ovu humanitarnu akciju i usput uživate u prekrasnom koncertu - rekla je intendantica Jasna.

Izvest će se i predstava Yasmina Reza "Bog Mars", redateljice Lee Anastazije Fleger u 23 sata na Sceni Zvonimira Rogoza, a ulaznice su 20 kuna.

Naime, ulaznice je moguće rezervirati na blagajni Kazališta radnim danom od 10 do 12 i od 18 do 19.30 sati, telefonom 042 200 250 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.