Upisi u VANIMU – grupe za animirani film i likovnu kulturu Foto: VANIMA / ilustracija

Upisi u VANIMU – grupe za animirani film i likovnu kulturu

Varaždinske vijesti | 23.9.2020. u 16:55h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA na području Varaždinske županije djeluje od 1986. godine, a u ovoj školskoj godini priprema nove grupe za djecu i mlade. Udruga djeluje u sklopu Centra za mlade i nezavisnu kulturu P4 na adresi Petra Preradovića 4 u Varaždinu.​​

U grupe za animirani film koje vode voditelji Dubravka Kalinić Lebinec i Hrvoje Selec osim redovnih članova udruge  mogu se uključiti zainteresirana djeca s navršenih 8 godina starosti. Grupe će s radom započeti početkom listopada i traju cijelu školsku godinu.

Likovne grupe za djecu i mlade vodi Ivan Mladenović, magistar kiparstva i edukacije umjetnosti. Ideja likovnih radionica nastala je razmišljanjem o tome kako približiti likovnu kulturu i umjetnost  učenicima osnovnih i srednjih škola koji žele znati više i razvijati se kroz likovni jezik, ali i primjerice pripremati se za upis u srednju umjetničku školu ili pak Akademiju likovnih umjetnosti. Prva grupa je za polaznike od deset do četrnaest godina, a druga grupa za polaznike od petnaest do devetnaest godina.

Upisi u obje grupe traju do 4. listopada ove godine. Zainteresirani za navedene aktivnosti, kao i za sve dodatne informacije vezane uz VANIMU, mogu se javiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili putem mobitela na broj 091/798-0858 (Hrvoje Selec, tajnik udruge). Informacije o udruzi pogledajte na službenim internetskim stranicama: www.vanima.hr.

vanima_upisi_2020_2.jpg

vanima_upisi_2020_3.jpg

vanima_upisi_2020_4.jpg

vanima_upisi_2020_1.jpg

vanima_upisi_2020_5.jpg