U Caffe baru Elephant predselekcijski koncert "Imagine Croatia" festivala

N.P./VV | 25.11.2017. u 08:20h | Objavljeno u Društvo

“Imagine Croatia” je festival mladih glazbenika pojedinaca u dobi od 13 do 21 godine i grupa do najviše osam glazbenika. Festival je otvoren mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicima.

Ove godine Glazbena mladež Varaždin, kao dio mreže Hrvatske glazbene mladeži, organizira predselekciju “Imagine Croatia” festivala za mlade glazbenice i glazbenike s područja Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-Križevačke županije.

Predselekcijski koncert održat će se u Varaždinu u Caffe baru Elephant u subotu 25. studenoga s početkom u 20 h. Pobjednici će se predstaviti na finalnim večerima 2. i 3. prosinca u zagrebačkom Cadillac Clubu zajedno s mladim izvođačima iz ostatka Hrvatske i Grada Zagreba. Pobjednici finala Imagine 2017 edition International Showcase u Zagrebu imati će prilike predstaviti se i na međunarodnoj sceni putem platforme “Jeunesses Musicales International”.

Ovogodišnji sretnici su varaždinske mlade punk nade imena “Afrička ameba” koji će se predstaviti ove subote pred domaćom publikom dok će bend podrške biti prošlogodišnji sudionici “The Yangsters”, ovoga puta u akustičnoj varijanti.

Organizatori ujedno poručuju da se svi zainteresirani za volontiranje u organizaciji i provedbi Imagine festivala u Varaždinu mogu javite direktno na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.