Putopisno predavanje o Africi Janje Žnidarić i donacije za siročad u srijedu

VV | 24.4.2018. u 08:07h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Volonterka udruge "Kolajna ljubavi" Janja Žnidarić održat će putopisno predavanje Putuj i čini dobro - Sreća na afrički način 25. travnja u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici "Metel Ožegović" na Odjelu za mlade.

Tanzanija kao prekrasna afrička destinacija oduševljava putnike širom svijeta, ali i pruža uvid u sreću na afrički način. Svi koji ostanu malo duže, nepovratno se promijene i razviju posebnu zahvalnost.

Na predavanju ćete saznati zašto je tome tako i kako je jedna lutka dovoljna za sreću u Africi, kakav je osjećaj maziti geparda te kako se i vi možete odvažiti i volontirati u Africi.

Janja Žnidarić će prezentirati rad udruge "Kolajna ljubavi" u Africi te opisati kako izgleda život u sirotištu sv. Ante.

"Putuj i čini dobro" naziv je ciklusa humanitarnih, putopisnih predavanja koje organizira Kolajna ljubavi - udruga posvećena pomaganju siromašnima u domovini i svijetu.

Ulaz je besplatan, a na predavanju će se prikupljati donacije za pomoć afričkoj siročadi u sirotištu sv. Ante u Tanzaniji.