Predstava „Frozen - Zaleđeno kraljevstvo“ u kinu Galeriji u četvrtak

N.L./VV | 7.12.2016. u 14:10h | Objavljeno u Društvo

Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena, Snježna kraljica, Ljubomir Stanković napravio je dječju kazališnu predstavu na hrvatskom jeziku. Redatelj i glumci odvode nas u predstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimistkinju Annu, koja uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom, čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu.

Predstava će biti prikazana u kinu Galeriji 8. prosinca u dva termina: u 17 sati i 18.30 sati. Ulaznice se prodaju u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu po 50 kuna.

Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova dječja kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj. Upoznajemo simpatične likove, a predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i dobre glume.
U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom...

I tu nastaje zanimljiva priča sa sretnim završetkom.