Osmisli fotografiju, tekst ili video da Varaždin bude Europska prijestolnica mladih 2021.

VV | 8.1.2018. u 12:11h | Objavljeno u Društvo

Neformalna skupina mladih entuzijasta, zajedno sa Savjetom mladih Grada Varaždina, kao inicijativa Nezavisna platforma mladih, priprema prijavu Grada Varaždina za Europsku prijestolnicu mladih 2021. godine. U sklopu kandidature, planirane su mnoge aktivnosti s ciljem uključenja mladih u stvaranje i unapređivanje lokalne zajednice, ali i stvaranje primjera dobre prakse koji bi grad Varaždin pretvorili u regionalnu svijetlu točku u kontekstu mladih i lokalnih politika za mlade.

Jedna od aktivnosti pripreme kandidature je i nagradni natječaj pod nazivom #mojavizijaVaraždina, kojem se možete priključiti tako da osmislite fotografiju, tekst ili video isječak kojim ćete prezentirati vlastite prijedloge kako Varaždin učiniti privlačnijim mladima. Tri najbolja prijedloga, zahvaljujući Kinu Gaj i Pučkom otvorenom učilištu Varaždin, biti će nagrađena setovima ulaznica za filmove po izboru. Nagradni natječaj traje do 12.1.2018. godine u 23:59 sati, a pravila i dodatne informacije možete saznati na Facebook stranici:.

S ciljem pripreme što kvalitetnije kandidature, raspisan je i javni natječaj za dizajn logotipa kandidature, koji provodi Savjet mladih Grada Varaždina, koji je otvoren do 10.1.2018.

Službeno predstavljanje kandidature, proglašenje pobjednika i podjela nagrada u sklopu nagradnog natječaja, predstavljanje logotipa kandidature i javna rasprava bit će organizirani u subotu, 13. siječnja 2018. godine, u 19 sati u prostorima Studentskog doma Varaždin, za sve zainteresirane. Više informacija možete naći na stranici događaja.