Izložba Damira Mrvčića „Toplice kroz sva godišnja doba”

J.Š./ Varaždinske vijesti | 13.5.2021. u 16:15h | Objavljeno u Društvo

U bazilici rimskih iskopina u Varaždinskim Toplicama bit će danas, 13. svibnja, otvorena izložba fotografija pod nazivom „Toplice kroz sva godišnja doba”.

Autor je Topličanac Damir Mrvčić koji se fotografijom bavi šest godina. Fotograf je to zaljubljen u Varaždinske Toplice, a nedavno je primio i lijepo priznanje za svoj rad. Naime, njegove su fotografije objavljene na Facebook i Instagram stranicama Hrvatske turističke zajednice „Croatia full of life”. Mrvčić je tako na najljepši mogući način doprinio promociji ljepota Varaždinskih Toplica.

Autor izložbe surađivao je i s dizajnericom Anom Kraš koja će za ovu priliku donirati svoje kreacije namijenjene zaštitnicama izvora - Nymphama, a na samom otvorenju će članica Ansambla LADO Anita Huđek otpjevati prekrasnu himnu Varaždinskih Toplica „Suza za zagorske brege".

Otvorenje izložbe koja će se realizirati u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždinske Toplice u suradnji sa ZMVT, a uz podršku gradonačelnice Varaždinskih Toplica Dragice Ratković, najavljeno je za 20 sati, a izložba „Toplice kroz sva godišnja doba” ostat će otvorenom do 17. svibnja 2021.

pozivnica1.jpg