Izašao novi album duhovne glazbe vlč. Tihomira Koseca "U sveti čas" Foto: Screenshot Youtube

Izašao novi album duhovne glazbe vlč. Tihomira Koseca "U sveti čas"

Varaždinske vijesti | 8.5.2021. u 12:13h | Objavljeno u Društvo

Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije izdao je drugi po redu album duhovne glazbe svog predstojnika vlč. Tihomira Koseca i njegovih suradnika pod nazivom "U Sveti čas".

Sva novčana sredstva prikupljena od prodaje ovog nosača zvuka idu za potrebe „Obitelji 5+“ Sisačke biskupije pogođene nedavnim potresima o kojima skrbi Zaklada za obitelji Sisačke biskupije „Kardinal Franjo Kuharić“ i Ured za pastoral braka i obitelji.

Dodajmo da će u subotu 8. svibnja s početkom u 19.30 sati u Pastoralnoj dvorani bl. Alojzija Stepinca u Gornjem Knegincu biti održan i humanitarni koncert uz promociju spomenutog nosača zvuka. Prijenos će uživo bit će moguće pratiti na Youtube kanalu Pastoral mladih Vž i na Facebook stranici Ureda Mladi Varaždinske biskupije.

CD je, po cijeni od 80 kuna, moguće nabaviti upitom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te fizički na porti Biskupskog ordinarijata (Pavlinska 4, Varaždin). Prilog u visini cijene nosača zvuka (ili više) moguće je uplatiti na žiro račun biskupijske zaklade "Kardinal Franjo Kuharić": HR1724070001100348541 (OTP banka), s naznakom "Za obitelji".

Video sadržaj