Humanitarni koncert Antonia Tkaleca s prijateljima za Socijalnu samoposlugu

V.V. | 6.9.2016. u 09:10h | Objavljeno u Društvo

U Varaždinu već gotovo tri godine djeluje Socijalna samoposluga "Kruh sv. Antuna Varaždin". Cilj joj je podjelom paketa s namirnicama i higijenskim potrepštinama direktno pomoći osobama (pojedincima i obiteljima) slabijeg imovinskog stanja. Socijalna samoposluga "Kruh sv. Antuna Varaždin" trenutno brine o više od tisuću korisnika (odnosno o više od četiri tisuće osoba sa šireg varaždinskog područja).

Poznati varaždinski autor duhovne glazbe Antonio Tkalec odlučio je organizirati koncert s prijateljima kako bi na taj način podržao rad Socijalne samoposluge.

Koncert koji će se održati u Franjevačkoj crkvi sv. Ivana Krstitelja u nedjelju, 11. rujna u 19:30 sati. Uz Antonija Tkaleca na koncertu će sudjelovati i Ženska vokalna skupina Kneginje te vlč. Tihomir Kosec.

Svi koji se odazovu i dođu na koncert uz činjenicu da će moći uživati u izvanrednoj glazbi duhovne tematike moći će i konkretno, određenom namirnicom ili higijenskom potrepštinom ili pak novčanim prilogom, pomoći daljnji rad varaždinske Socijalne samoposluge.

Organizator ovoga događaja je Franjevački svjetovni red (OFS), mjesno bratstvo sv. Ivan Krstitelj Varaždin.